Lustrumlogo volledig transparant.png
ABOUT

VIIIe Lustrum der M.S.V. Tragos

Tegenlicht

Het VIIIe Lustrum van onze prachtige M.S.V Tragos; een mijlpaal waar door menig lid op gewacht is als een stralende stip aan de horizon. In een snel veranderende wereld als deze staat de student nooit stil. Gedreven door ongekende ambities, verlangens, talenten en idealen zal hij niet zonder slag of stoot het licht op de juiste oplossing weten te schijnen. Zo ook J.P Minckelers, die in 1797 betrokken was bij het oprichten van de voorloper van het Maastrichtse Universitaire Onderwijs. Bovendien is Minckelers de ontdekker van het steenkoolgas, dat jaren later voor de (onder andere) Maastrichtse straatverlichting werd gebruikt.

 

In een leven vol onderwijs en wetenschap, wist Minckelers door zijn vernieuwde ontdekkingen en ideeën letterlijk het licht door de straten van Maastricht te schijnen. Iconisch voor de hedendaagse Tragoot! Door met kennis en passie anders te denken dan de grote massa schijnt hij al veertig jaar het licht door ons Fort, wij zijn het Tegenlicht!

Het lustrumwapen met J.P Minckelers en de eeuwig brandende vlam staat symbool voor de Tragoot die met kennis en lef al veertig jaar het Tegenlicht door ons Fort laat schijnen. De lustrumkleuren zijn donkerblauw, geel en oranje.

Programma

prelustraal
Themabekendmaking
3 november 2021
Locatie: Fort Koning Willem 
Tijd: 20.00
lustrumweek
Coming soon...
6 - 13 mei 2022
Recruitment Diner
11 februari 2022
Locatie: w.n.b.
Tijd: w.n.b.
Lustrumgala
12 maart 2022
Locatie: w.n.b.
Tijd: w.n.b.
reünistendag
9 april 2022
Locatie: w.n.b.
Tijd: w.n.b.
lustrumreis
21 - 25 april 2022
Locatie: w.n.b.
Tijd: w.n.b.

Contact

Kastanjelaan 66

6217 SB Maastricht

Postbus 58

6200 AB Maastricht

T:  043-3211187

W: www.tragos.nl

E:  lustrum@tragos.nl